Verlaat Nieuwjaarsconcert Met Martin Mans

Het thema: “Verlaat Nieuwjaarsconcert” werd gekozen met een knipoog naar het concert dat op 8 januari 2022 kwam te vervallen in verband met corona. Zaterdag 11 juni om 20.00 uur kunt u dan toch volop genieten van het orgelspel van de populaire organist Marin Mans.

Martin Mans is Nederlands bekendste en veel gevraagde organist. Hij trekt jaarlijks een grote groep trouwe bezoekers. Humor, passie en inspirerende orgelmuziek staan garant voor een heerlijke muzikale avond.

Al op zeer jonge leeftijd begon hij met orgelspelen en won hij diverse concoursen. Bekendheid geniet hij vooral om zijn improvisaties over geestelijke liederen. Hij werkte mee aan maar liefst meer dan 500 cd-opnamen en vele DVD’s. Een aantal van zijn cd’s is met platina en goud bekroond, een ongekend succes in de orgelwereld. Jaarlijks geeft hij zo’n 250 concerten, in binnen- en buitenland. Naast organist is Martin Mans ook componist en dirigent van vele koren.
In 2010 ontving Martin Mans een koninklijke onderscheiding vanwege zijn muzikale en culturele verdiensten.

Op het programma staat onder andere: Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit (J.S. Bach), Raliders March (J. Willaims), Tussen jou en mij (M. Mans), The Sound of silence (P. Simon)
Het volledige programma vindt u op onze website: www.huetink-royalmusic.nl.

U kunt reserveren:
T 0572 371 838 (Huetink),
E: adhuetink@gmail.com
of via de site.

De entreeprijs bedraagt € 14 inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jr. gratis toegang.

Locatie Willem Hendrik Zwart Hal: Grensweg 17, Lemelerveld.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Verlaat Nieuwjaarsconcert Met Martin Mans

Grensweg, 8153 RB Lemelerveld

In de buurt van Verlaat Nieuwjaarsconcert met Martin Mans overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod