The Roots – De allerleukste covers in het bos

The Roots

De allerleukste covers in het bos

The Roots is een band van 6 man sterk, met muzikanten die allemaal afkomstig zijn uit de gemeente Hardenberg. De afgelopen negen jaar hebben ze op veel verschillende locaties mogen spelen. Denk hierbij aan optredens in diverse kroegen in de regio en Koningsdagfeesten in De Krim en Bergentheim. Naast dit soort optredens komt The Roots ook op privéaangelegenheden zoals bruiloften, bedrijfs- en jubileumfeesten.

In 2022 was de band de slotact tijdens festival Night of the Forest in het Gramsberger Bosje. Nu zijn ze daar terug, met een eigen show in Het Bostheater. The Roots verzorgt  een avond met een grote variatie in verschillende muzikale stijlen. Van ballads tot stevige rocknummers. Denk hierbij aan covers van onder andere ‘The Boss’ Bruce Springsteen, Racoon, CCR, The Eagles, Queen, Guus Meeuwis, De Dijk en ga zo maar door. Kortom, het genre is erg gevarieerd, zodat ze jong en oud kunnen vermaken met rustige luistermuziek tot muziek waarbij je flink uit je plaat kunt gaan!

The Roots wordt gevormd door drummer Patrick Lennips (Den Velde), zanger Wouter Nieuwenhuis (Heemse), de gitaristen Coen Bults (Dedemsvaart) en Anne Bosch (Mariënberg), toetsenist Erwin Bakker (Bergentheim) en basgitarist Bert Hofsink (Bergentheim).

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod