THE 4 HORSEMEN & THE SIDEKICKS

Dubbel genieten van twee blues bands. The 4 Horsemen wisselt eigen werk af met zelf gearrangeerde versies van blues covers. Met stevige gitaarsolo’s tot gevoelige ballads. The Sidekicks komen uit Groningen, maar klinken alsof het Amerikaanse zuiden hun achterland is. Ze spelen bluesrock zoals Lynnyrd Skynnyrd en ZZ Top.

The 4 Horsemen zijn 5 (…) muzikanten die hun sporen in de business ruimschoots hebben verdiend. Onder meer in het legendarische collectief van AA & The Doctors. De Groningse bluesband speelt muziek uit eigen koker, maar neemt ook blues klassiekers onder handen en geeft daar steevast een verrassende draai aan.

Het kwintet deelt het podium met collega-Groningers The Sidekicks. Deze band debuteerde in 2012 met Blues And More Than Blues en bewees volgens één van de lovende recensies dat je ‘voor de blues dus écht niet alleen in Amerika hoeft te kijken´. Onderweg vanuit Groningen naar de Gashouder maken de heren wellicht een omweggetje langs Cuby’s Grolloo. Om voor de gelegenheid nog wat extra blues op te snuiven.

Sta concert. Zaal open vanaf 20.00 uur.

Informatie en kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

  • 13 februari 2021 21:00
  • Gashouder Podium en Theater
    Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart
  • 15,00

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod