Strawberry Fields Festival 2022

Op 20 augustus vindt de derde editie van het Strawberry Fields Festival plaats in Dedemsvaart. Onder anderen The Kik, New Cool Collective en DeWolff treden op, er zijn theatervoorstellingen, subliem eten van local hero’s en ook aan kinderen is gedacht. Hier wil je bij zijn!

Het Oude Gemeentepark in Dedemsvaart – achter The Fellowship of Acoustics – wordt op 20 augustus omgetoverd tot intiem festivalterrein. De laatste editie in 2019 trok zo’n 4.000 enthousiaste festivalgangers uit de hele regio.

Meer namen worden in de aanloop naar 20 augustus bekendgemaakt via de website, of op social media.

Naast muziek is op het festival van alles te beleven. Je kan je culturele hart ophalen tijdens diverse theatervoorstellingen, aanschuiven bij een talkshow of over de Bizar Bazar markt slenteren. Luier lekker in een hangmat of in het gras of dans tot je niet meer kunt.

Knorrende maag? Dan vul je je maag bij een (of meer) van de bijzondere foodtrucks. Je dorst les je aan de bar en over eventuele kinderen hoef je je geen zorgen te maken: ook voor hen is er genoeg te beleven en ontdekken! Kinderen tot 7 jaar mogen zelfs gratis het fesivalterrein op. Wel even een gratis kaartje bestellen via www.strawberryfieldsfestival.eu.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Strawberry Fields Festival 2022

Moerheimstraat 144, 7701 CJ Dedemsvaart

In de buurt van Strawberry Fields Festival overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod