Strawberry Fields Festival

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields. Dompel je onder in een prachtig park. Schuif je zorgen naar morgen. Neem vrienden of familie mee en pák die dag in het park. Met geweldige muziek, heerlijk eten en op & top relaxmomenten. Geniet van elkaar. Laat alles gewoon gebeuren. En vier de zomer!

Vóór je, naast je en achter je hoor je muziek en verschijnen verrassende line-ups, terwijl er in de tussentijd van alles te ontdekken valt in de wondere wereld van Great Food. En dan is er nog zoveel méér…‘Cause I’m going to Strawberry Fields Nothing is real There’s nothing to get hung about Strawberry Fields foreve​r.

Line-up

Daniel Lohues, Douwe Bob, Navarone, Thijs Boontjes, Judy Blank, Bertolf. The Dawn Brothers, Darlyn, Roots Rising, A Mili, Inge van Calkar, Isa Zwart, Marlijn Weerdenburg, Yasgur, Joris Linssen & Caramba, Hannah Mae, Micah & Julie en Spanjers Dijsseldonk & Planteijdt.

Tickets

Naast de reguliere tickets, kun je ook een gezins- groeps- of jeugdticket kopen. Kinderen tot en met 8 jaar mogen gratis het terrein op.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Strawberry Fields Festival

Moerheimstraat 144, 7701 CJ Dedemsvaart

In de buurt van Strawberry Fields Festival overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod