Fietstocht | Stap op de boerderij 2019

Op stap op de boerderij, een fietstocht voor gezinnen met onderweg kijkjes bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, pannenkoek eten en plukken in de bessentuin. Aantal kilometers ongeveer 20 km (uiteraard ook per auto mogelijk).

ROUTE op 23 juli 2020

10.00 uur – Pluimveebedrijf van der Veen | plm 11.30 uur – fam. Pullen | plm 12.30 uur – De Rheezerbelten | 13.30 uur – fam. Veurink | 15.00 uur – De Bessentuin

 

Om 10.00 uur ga je van start bij Pluimveebedrijf van der Veen in Oud-Bergentheim. Hier kun je kijken naar het verzamelen en verpakken van eieren en kun je via de skybox in de kippenschuur kijken. Daarna een lekker glas ranja, koffie of thee. Om ongeveer 11.30 uur aangekomen bij de Melkveebedrijf Familie Pullen in Diffelen. Een prachtig melkveebedrijf met heel veel koeien!
(incl. iets lekkers én melk proeven!).

Voordat je het weet ga je al door naar de Rheezerbelten. Dan heb je vast trek en eet je een versgebakken pannenkoek op met een glas fris (tegen meerprijs extra ingrediënten mogelijk).

Rond 13.30 uur kom je aan bij het melkveebedrijf van de fam. Veurink. Dit is genieten van de Limousin stieren, dat is een oeroud ras uit Frankrijk. Heel groot! Daarna kun je “verdwalen” in het maisdoolhof.

Weer een stukje verder fietsen en dan sta je om 15.00 uur bij de Bessentuin in Brucht. Je mag mee het land op en ziet oneindige rijen bessenstruiken. Je krijgt van ons een bakje en daarin mag je van alle soorten bessen plukken.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op!

Voor opgave en meer informatie bel je met Restaurant De Rheezerbelten via tel.: 0523-270012. Opgeven kan tot 1 dag van te voren van de betreffende datum tot 18.00 uur. Vol is vol.

Op de kaart

Fietstocht | Stap op de boerderij 2020

Grote Beltenweg 1, 7771 SX hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod