SINGER SONGWRITER SUNDAY

We stellen je voor aan drie fantastische singer / songwriters die hun stempel inmiddels hebben gezet op de Nederlandse muziekscene. Ieder op hun eigen wijze laten ze horen en zien wat hen speciaal en uniek maakt. Leun maar lekker achterover en beleef het mee. Kom een middag lang genieten van drie muzikale toptalenten.

Drie toppers voor de prijs van één!

ED STRUIJLAART

Op z’n negende zag en hoorde de kleine Ed voor het eerst Eric Clapton. En hij wist ’t meteen: ‘Ik wil niet alleen zo’n baard, maar ook zo’n gitaar.’ Vandaag de dag geldt Ed Struijlaart als één van Nederlands meest vooraanstaande singer-songwriters met inmiddels een 3FM nominatie en zijn eerste gouden plaat op zak.

RAY KLAASSEN

Ray Klaassen stond in de allereerste editie van The Voice Of Holland. Tegenwoordig levert hij de ene song na de andere aan nationale én internationale grootheden. Maar het liefst staat hij zelf op het podium. Dat van de Gashouder bijvoorbeeld.

TIM KAMPHUIS

Tim Kamphuis is een singer-songwriter, die zo links en rechts een gezonde dosis sarcasme in zijn doordachte liedjes stopt. In die songs verhaalt hij over Drentse meisjes in de trein en over lange nachten op de dansvloer. En over van alles daar tussenin.

Kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

SINGER SONGWRITER SUNDAY

Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

In de buurt van SINGER SONGWRITER SUNDAY overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod