Rommelerie Mariënberg

Sinds jaar en dag is het een begrip in en om Mariënberg, de zomerse rommelmarkt in de Johan Clemmestraat. Na vorig jaar het 25-jarig jubileum gevierd te hebben, pakt de straat het dit jaar net iets anders aan. Op vrijdagavond 13 september 2019 vindt van 17.00 tot 21.00 uur de allereerste Rommelerie plaats: een sfeervolle rommelmarkt én braderie in de meest knusse straat in Mariënberg.

In de vernieuwde opzet is meer ruimte voor muziek, lekker eten en drinken én meer kraampjes en kleedjes. Je vindt er de ouderwetse “rommel”, maar ook (lokale) ondernemers die hun leukste en lekkerste producten verkopen. Ook is er een gezellig terras met bar en verschillende eetstandjes. Je hoeft dus niet thuis te eten! De band “the Roots” zorgt voor fijne livemuziek tijdens de avond.

Speciaal voor kinderen
Kinderen kunnen zich op de Rommelerie vermaken op het springkussen of op de mini-kermis: met leuke spelletjes, “kinderbar” en een heuse nagelstudio. En kinderen die nog een zakcentje bij willen verdienen, kunnen voor een klein bedrag een kinderkleedje huren op de Rommelerie.

Oliebollen
Eén ding verandert er trouwens niet, ook nu bakt de organiserende buurtvereniging Johan Clemme weer de lekkerste oliebollen. Om direct op te eten of mee te nemen voor het weekend.

Aanmelden standhouders
Kom ook met je kleedje of kraam op de Rommelerie staan! Voor aanmelden of verdere inlichtingen neem contact op met buurtvereniging ‘Johan Clemme’ via e-mail: johanclemme@gmail.com

  • 13 september 2019 17:00
  • Johan Clemmestraat
    Mariënberg
  • gratis

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod