Repair Café Hardenberg

Repair Café Hardenberg in De Koppel

Zaterdagmiddag 10 juni is het weer zover; het Repair Café Hardenberg in De Koppel. Naast hulp voor alle andere zaken die stuk zijn, is er dit keer speciale aandacht voor kampeerspullen.

Dit neem je mee

Heb je de kampeerspullen al opgezocht? En kwam je toen dat kapotte stoeltje, tafeltje of pannetje tegen? Gooi het niet weg, maar neem het op 10 juni mee naar het Repair Café Hardenberg. De vrijwilligers zitten tussen 13.00-15.30 uur klaar om te helpen met de reparatie van kampeerspullen. Dan kun je zonder ergernis op vakantie.

Leerzaam en vrijwillig

Ook met alle andere kapotte spullen ben je welkom, zoals kleding, koffiezetapparaten, stofzuigers, stekkers, stoelen en nog veel meer! De vrijwilligers leggen uit hoe je het zelf kunt doen, dus je steekt er ook nog wat van op. En wat kost dat? Dat bepaal je zelf, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Van deze bijdrage wordt materiaal en gereedschap gekocht. Kijk ook eens op de website www.repaircafehardenberg.nl.

Het Repair Café Hardenberg vindt plaats op zaterdag 10 juni van 13.00-15.30 uur in natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg, telefoonnummer 0523 273 388. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod