Recreatieve thriathlon

Woensdagavond 19 juni vindt de jaarlijkse recreatieve triathlon van Balkbrug weer plaats. Dit jaar maken we ons klaar voor de 15e editie van dit evenement. Je kan je vanaf nu inschrijven voor de triathlon.

De triathlon bestaat uit drie startgroepen met elk 30 startplaatsen. De kosten voor de triathlon zijn €10,00 voor een individuele deelname en €15,00 voor een team deelname. De eerste startgroep begint om 18:30 uur.

In samenwerking met SportService Hardenberg wordt er voor de jeugd een “Zwemloop” georganiseerd. Een link naar het aanmeldingsformulier voor de zwemloop wordt binnenkort geplaatst. De zwemloop vindt in de middag van woensdag 19 juni plaats.

Om het recreatieve karakter van onze triathlon te waarborgen worden van de 90 startplaatsen bij de volledige triathlon er 30 gereserveerd voor abonnementhouders van het Heuveltjesbosbad. Dat houdt in dat of één van de trio deelnemers een abonnement heeft van het Heuveltjesbosbad of de individuele deelnemer heeft een abonnement van het Heuveltjesbosbad.

  • 19 juni 2019
  • Heuveltjesbosbad
    Balkbrug

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod