Puur Picknick Lifestyle

Tijdens het weekend van zaterdag 2 & zondag 3 juli wordt in het prachtige Rheeze - beschermd dorpsgezicht – het unieke en inspirerende event

Slow Living I natuur & workshops I market & kunst
Iedereen met een passie voor natuur, lifestyle, kunst, fotografie en workshops is aan het juiste adres zondag 3 juli. Zo zijn er fotoshoots en diverse ondernemers met woonaccessoires en lifestyle, zoals sieraden, tassen en accessoires. Ook zijn er workshops schilderen in de natuur – voor beginners en gevorderden) door Anne-Miek Kuipers en Gea Slotman (info I aanmelden vòòr 3 juli via info@derheezerkamer.nl vol=vol). Pottenbakster Anne Huizing geeft live demonstraties en workshops keramiek. Er zijn ook aansprekende kidsactiviteiten.

Puur Picknick I Pick your own food
De zondag is ook een walhalla voor liefhebbers van slow living, dan kun je zelf je pure streekproducten bij elkaar sprokkelen voor een verrukkelijke picknick in het weiland. Zo zijn er boeren zuivelproducten van Puur Vechtdal, noten van Plantage Witharen, bessen en fruit van De Bessentuin, IJs van Cucina 37, Bohemia bier en kaas en wijn van de Smaakspecialist. Natuurlijk ook echte Italiaanse koffie uit de Piaggio en puur ambachtelijk Vechtdalbrood. Vergeet niet je eigen picknickkleedje mee te nemen en let op de weersvoorspellingen; bij slecht weer wordt het event afgelast.

Puur Picknick I lifestyle wordt gehouden op het weiland achter De Rheezer Kamer aan de Marsweg in Rheeze, een karakteristieke omgeving waar je meteen zin krijgt je verder onder te dompelen in dit authentiek stukje Vechtdal. De natuurlijk mooie setting van het event vormt al een traktatie op zich. Kijk voor een impressie op www.derheezerkamer.nl

Alle tijd…Vechtdal Overijssel!
In Vechtdal Overijssel vind je alle tijd om te genieten en tot rust te komen. Ongerepte natuur, de schitterende Vecht, indrukwekkende landgoederen, gezellige dorpen en steden, prachtige bossen, weiden en heuvels en genoeg unieke locaties om te overnachten. Wandelen, fietsen, varen, buitenspelen, alles kan. Het Vechtdal zit vol verrassingen!

  • De Rheezer Kamer
    Marsweg, Rheeze

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Puur Picknick Lifestyle

Marsweg, Rheeze

In de buurt van Puur Picknick lifestyle overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod