Pump up the 90's

Zaterdag 22 april 2017 kun je weer lekker uit je dak gaan tijdens de 20e editie van Pump Up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg.

Zaterdag 22 april 2017 kun je weer lekker uit je dak gaan tijdens de 20e editie van Pump Up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg. Als grootste 90’s party van Noord-, Oost- en Midden-Nederland telt de komende jubileumeditie wederom twee podia en maar liefst zes grote namen uit de jaren negentig: DJ Paul Elstak, Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor, Flamman & Abraxas, DUNE en 4 Tune Fairytales.

Tickets voor de nieuwe editie zijn alweer te bestellen en ook is het gratis busvervoer te reserveren! Zaterdag 22 april 2017 is het tijd voor de 20e editie van Pump up the 90’s Hardenberg en dit jubileum gaan we groots met jullie vieren!

Deur open: 20:30 uur
Einde 02:30 uur
Toegang 18+ | ID-kaart verplicht!
Entreeprijs: €18,50

Busvervoer reserveren
Reserveer nu je vervoer voor een mooie avond uit en maak gebruik van het gratis busvervoer dat Nightrider verzorgt tijdens deze editie. Vooraf reserveren is noodzakelijk, geen bevestiging is geen toegang tot de bus. Bezoek de website het reserveren en de opstapplaatsen. http://www.nightrider.nl/tours/1/10/evenementen/189/pump-up-the-90s.html

Meer informatie
Bekijk onze website of Facebook pagina voor meer informatie en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties! Voor meer informatie: www.pumpupthe90s.nl Facebook: facebook.com/PumpUpHardenberg

  • Evenementenhal Hardenberg
    Energieweg 2, Hardenberg
  • 18,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Pump Up The 90’s

Energieweg 2, Hardenberg

In de buurt van Pump up the 90's overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod