Possessed by Paul Jamer

Uniek poppodium concert van Possessed by Paul James. Deze Amerikaanse folkband geeft maar 3 concerten in Nederland, waaronder 1 in de Gashouder.

Konrad Wert, voorman van de Amerikaanse band Possessed by Paul James, is een Amerikaanse folkzanger, songwriter en muzikant uit Lee County, Florida. Hij groeide op in een streng christelijk gezin, maar gooide die boeien vastberaden van zich af toen hij punkrock ontdekte. “Ik ging helemaal voor The Stooges en Patti Smith”, zegt hij. “Zij zongen over een vrijheid die ik niet kende. Geweldig!”

In de rootsrock van zijn band Possessed by Paul James vind je die vrijheidsdrang in alle geledingen terug. Het album ‘Feed The Family’ sleepte in 2011 een Americana Award-nominatie in de wacht. Drie jaar later kreeg de opvolger ‘There Will Be Nights When I’m Lonely’ een vijfsterrenrecensie in Billboard Chart, hét muziekmagazine van Amerika. Het onlangs verschenen ‘As We Go Wandering’ bevat een verzameling Americana-songs van ongekend kaliber.

Possessed by Paul James doet een album-tour, geeft drie concerten in Nederland, en eentje daarvan vindt op plaats in de Gashouder. Dit mag je niet missen!

Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod