Ponykamp Meivakantie 2018

Houd jij van paarden en pony’s en ben je tussen de 9 en 16 jaar oud? Dan is een ponykamp in de meivakantie vast iets voor jou! Van 29 april t/m 2 mei 2018 kun je meedoen aan ons ponykamp.

De kinderen overnachten in een luxe appartement met nachtelijk toezicht door gekwalificeerd personeel
De ponylessen en -activiteiten staan onder leiding van gediplomeerde instructrices en per 2 tot 4 kinderen is er een extra hulp beschikbaar. Ook bij andere activiteiten is er ruim voldoende begeleiding beschikbaar.
Ontbijt, lunch en avondeten zijn gevarieerd en wordt geserveerd in onze gezellige receptieruimte. Tussendoor krijgen de kinderen regelmatig drinken, fruit of een kleine snack. Dieetwensen dient u vooraf aan ons op te geven.

Bij Horsetellerie staat veiligheid voorop, we zijn in het bezit van het certificaat “veilig paardrijden” en zijn lid van de “Manege en Ruiterbond”.

Wat gaan we doen?
We gaan 4 dagen lang ponykamp vieren bij Horsetellerie, we gaan veel rijden en allerlei spelletjes en activiteiten doen met onze pony’s.
Elke dag zijn er sowieso 2 ponyactiviteiten, waarvan minimaal 1 uur dressuurles en verder springles, buitenritten, spelletjes en andere activiteiten zoals b.v. groepsspellen, speurtocht, toiletteren en theorielessen en op dinsdagavond natuurlijk een bonte avond!
Er kunnen maximaal 12 kinderen aan dit ponykamp meedoen, dus reageer snel.

Aankomst en vertrek.
Je wordt zondag 29 april rond 16:00 uur gebracht. Daarna ga je eerst je spullen wegzetten en een bed uitzoeken in een luxe vakantiewoning. Daarna gaan we samen wat eten en na het eten gaan we allemaal wat proefrijden zodat we iedereen kunnen indelen op de juiste pony’s in de juiste groepjes. Woensdag 2 mei wordt iedereen weer opgehaald tussen 17:00-18:00 uur.

Wat moet je meenemen?
– Slaapzak en kussensloop (wij zorgen voor hoeslakens)
– Voldoende kleding die vies mag worden
– Regenkleding en zwemkleding
– (Rij)laarzen, gewone schoenen of sportschoenen
– (Bad)handdoeken en toiletartikelen
– Zaklantaarn
– Paardrijkleding
– Kopie paspoort of identiteitsbewijs

  • Horsetellerie
    Ommerweg 11, Rheezerveen
  • 200,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Ponykamp Meivakantie 2018

Ommerweg 11, Rheezerveen

In de buurt van Ponykamp meivakantie 2018 overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod