Pleinfestijn 2018, dé gezelligste afsluiter van het zomerseizoen!

Zaterdag 25 augustus is het weer zover; Pleinfestijn Hardenberg powered by Hak4t. Op een weer ongetwijfeld bomvol marktplein kan er worden genoten van optredens van Maan, Ruth Jacott, Martijn Fischer en als afsluiter de populaire topband This is Beethoven. Het Pleinfestijn begint om 19.30 uur op de Markt in Hardenberg en de toegang is wederom gratis!

Pleinfestijn Hardenberg is vaste prik op de laatste zaterdag in augustus. En dat terwijl het Pleinfestijn slechts vier edities achter de rug heeft. De markt in Hardenberg is het perfecte decor voor dit laagdrempelige festijn. Het Pleinfestijn heeft ook dit jaar weer een sterke line-up van artiesten. De formule blijft hetzelfde: jong aanstormend talent, routinier en afsluitende feestmuziek. De gemoedelijke sfeer, de meezingers en de gratis entree zijn dé ingrediënten om een avond met gezin of vrienden door te brengen. En dit alles kan iedereen gratis bezoeken, mede omdat Pleinfestijn wordt ondersteund door een mooie groep sponsoren die het evenement een warm hart toedragen en het een mooi evenement vinden voor de gemeente Hardenberg.

Maan, Ruth Jacott en Martijn Fischer
Op zaterdag 25 augustus staan Maan, Ruth Jacott en Martijn Fischer op het podium op de Markt in Hardenberg. Maan met haar fantastische stem en performance, Ruth Jacott als ware routinier en Martijn Fischer (zingt hits van Hazes) voor de gezellige meezingers. Topband This is Beethoven zorgt wederom voor de muzikale afwisselingen tussendoor en uiteraard voor een knallend einde met een geweldige licht en muziekshow voor duizenden bezoekers! Een mooie balans, zo is er voor ieder iets wils, dat is Pleinfestijn Hardenberg! Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Pleinfestijn Hardenberg of op www.pleinfestijnhardenberg.nl.

Op de kaart

Pleinfestijn

Hardenberg

In de buurt van Pleinfestijn overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod