Open Brouwerijdag

Brouwerij rondleidingen, marktkramen, muziek, boogschieten, varken aan't spit, palingroken en heerlijke bieren uit eigen brouwerij

In het weekend van 28 en 29 mei openen verschillende brouwerijen hun deuren. De bierbrouwerij Mommeriete doet dit om zondag 29 mei. De brouwerij, proeflokaal etc. worden deze dag opengesteld voor publiek. Om het publiek te informeren over de mooie bieren en de grote variëteit aan smaken worden brouwdemo’s, proeverijen en presentaties georganiseerd.

Dit weekend kan je kennis maken met de ( speciaal) bieren in de grote diversiteit aan brouwerijen ( soms met hun eigen ketels). Je ontmoet de brouwers en ervaart hoe ze kunnen vertellen over hun passie.

 

De bierbrouwers van Nederland nodigen je uit. Eén weekend in het jaar zijn hun brouwerijen massaal geopend voor het publiek. Kom langs en beleef er ter plekke de nieuwe Nederlandse biercultuur. De brouwerijen stellen hun bierbrouwerij, proeflokaal etc. open voor het publiek. Ze organiseren brouwdemo’s, proeverijen en presentaties om het publiek te informeren over de mooie bieren en grote variëteit aan smaken die er in ons land worden gebrouwen. Je ontmoet de brouwers en ervaart hoe zij met passie kunnen vertellen over hun werk.

Let op: de openingstijden en het programma verschillen per brouwerij, dus check vooraf de volgende website: http://www.nederlandsbier.nl voor de laatste informatie en deelnemers.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Open Brouwerijdag

De Oostermaat 66, 7783BX Gramsbergen

In de buurt van Open brouwerijdag overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod