ONS GRAMSBERGEN PRESENTS

Tijdens deze avond staat de nieuwe editie van ‘ONS GRAMSBERGEN "PRESENTS" op de planning. Net als de afgelopen jaren met optredens van bands als The Heinoos, The Queen Tribute Band en The Dirty Daddies staan er ook voor editie 2017 drie top bands geboekt.

The GreenMonkeys beschikken over een breed repertoire aan rock covers van o.a. Deep purple, U2, James Brown, Red Hot Chili Peppers, en vele andere bekende rockbands. Hier geven The GreenMonkeys hun eigen draai aan.

De hagelnieuwe party-band Dare Devils is de frisse wind in het hedendaagse feestcircuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt. Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both Worlds: Je kunt twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.

Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste standionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwe pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2 kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen zij iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Kaarten zijn online te koop op www.stichtingonsgramsbergen.nl voor €12,50 per stuk

  • Sporthal De Binder Gramsbergen
    Hattemattestraat 3, 7783 BM, Gramsbergen
  • 12,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

ONS GRAMSBERGEN PRESENTS

Hattemattestraat 3, 7783 BM, Gramsbergen

In de buurt van ONS GRAMSBERGEN PRESENTS overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod