OLDENHERMANNS – FCKD!

Cabaret duo OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit twee ‘fantastische actrices’ (Het Parool). Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op. Ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen...!

Cabaret duo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermanns, duikt in de allereerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’. Om je groene vingers bij af te likken, want FCKD! is met sterren overladen door zowel pers als publiek.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaan de dames de strijd aan met global warming. Vanuit ‘Utrecht aan Zee’ 2040 overdenken ze hun zonden. Ze waren toch lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Zijn we FCKD!? Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?!

Er wordt met lichte paniek gelachen (en gehuild) over wat er ons allemaal te wachten staat. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…! #Typetjes | #Hilarisch | #Pijnlijkherkenbaar

Kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

OLDENHERMANNS – FCKD!

Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

In de buurt van OLDENHERMANNS - FCKD! overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod