Muziektheater VAKK – Oliver Twist

Een complete musical voor het hele gezin door Muziektheater VAKK uit Dedemsvaart. Het verhaal neemt ons mee naar het 19e-eeuwse London. Deze musical van Lionel Bart is gebaseerd op het boek Oliver Twist van Charles Dickens.

De 11-jarige Oliver groeit op in een somber weeshuis. Hier zwaait de tirannieke Mister Bumble de scepter. Wanneer Oliver het waagt om meer pap te vragen, besluit Bumble woedend om hem te verkopen aan de begrafenisondernemer. Oliver weet te ontsnappen en zwerft door de straten van London. Daar ontmoet hij bendeleider Fagin. Deze gehaaide dief leidt kinderen op tot handige zakkenrollers. Oliver sluit zich aan, maar door een bijzonder toeval loopt alles anders dan gedacht.

Een ontroerende, spannende en meeslepende musical, met onvergetelijke nummers als ‘Tafels vol taart’, ‘Hé kom er maar bij!’ en ‘Koop bij mij’.

 

Is de voorstelling uitverkocht?
Laat uw gegevens achter op de wachtlijst!
Op dit moment mogen wij 2/3 van de beschikbare plaatsen verkopen en we hopen dat deze coronamaatregel t.z.t. opgeheven wordt. Dan kunnen wij de resterende stoelen vullen en benaderen dan als eerste de mensen die op de wachtlijst staan.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod