Muziek In De Tuin Balkbrug 29 Mei

Gratis muziekfestival op 12 locaties in en rond Balkbrug op zondagmiddag 29 mei 2022. Op elke locatie speelt een muzikant (solo/duo/groep) 3 x 45 min. , met daartussen 45 min. pauze. Het publiek kan in de pauzes dan naar de volgende act gaan.

Zondagmiddag 29 mei stellen 12 tuineigenaren in en rond Balkbrug, hun tuin beschikbaar aan muzikanten en publiek voor een middag livemuziek.
Elke muzikant treedt die middag 3x op. Elke set duurt 45 min. Daartussen zit telkens een pauze van 45 min., zodat het publiek naar het volgende optreden kan fietsen.

Om parkeer problemen te voorkomen, wordt het publiek verzocht zoveel mogelijk per fiets te komen.
Op www.muziekindetuinbalkbrug.nl is een interactieve kaart te vinden met alle adressen. Ook staat daar een facebook-knop op. Op de facebookpagina worden de muzikanten uitgebreid voorgesteld.
Ook staat op de website een reserverings-knop. Deze wordt medio mei geactiveerd.

Het publiek kan dan thuis 3 optredens uitzoeken en reserveren. Max. 50 personen per optreden.
De muzikanten; Irjan & Eggie, Freek & Marjan, Off-Track, Streetflower, Cave Canem, Muziekhandel Droog, Band’um, Dorothee Spijker, the Triggers, Sixpack, de Bunzings en Tricklebolt.

Het evenement is gratis te bezoeken, maar er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Daarom staat er op elke locatie een pot voor een vrijwillige bijdrage. (contant of via bank QRcode) Hiervan is de netto opbrengst voor de muzikant.

De speeltijden, zijn op elk adres hetzelfde. 1e optreden 14u, 2e optreden 15.30u, 3e optreden 17u.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Muziek In De Tuin Balkbrug 29 Mei

Balkbrug

In de buurt van Muziek in de tuin Balkbrug 29 mei overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod