Moederdag High Tea Walk In Wandeling

Moederdag vieren met de liefste mensen om je heen; genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling rondom Rheeze terwijl de High Tea hapjes op verschillende idyllische plekjes worden geserveerd. Doe mee met de WALK-IN High Tea op 8 mei aanstaande.

Jullie worden ontvangen bij restaurant de Rheezerbelten met een kopje thee en een heerlijk stukje taart. Met de gekregen routekaart wandelen jullie het eerste gedeelte van de uitgezette Moederdagwandeling richting de SomerWende waar jullie op het terras getrakteerd worden op echte Rheezerthee van eigen plantage. Uiteraard hoort er ook nu weer een heerlijk taartje bij.

Vervolgens lopen jullie langs de Vecht, over mooie kleine wandelpaadjes richting het bos van Rheeze. Hier staat onderweg een doosje met scones, clotted cream en lemon curd voor jullie klaar. Heerlijk genieten van de traditionele Engelse scones te midden van de mooie natuur.

Na al dit lekkers lopen jullie het laatste gedeelte van de route richting restaurant de Rheezerbelten waar deze gezellige Moederdagwandeling afgesloten wordt met een kopje thee en twee soorten hartige mini-sandwiches.

Bekijk het arrangement op onze website.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Moederdag High Tea Walk In Wandeling

Grote Beltenweg 1 B, 7771 SX Hardenberg

In de buurt van Moederdag High Tea Walk In wandeling overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod