Mijn Fysio Klepperstadloop

Atletiekvereniging Spurt ’88 houdt op woensdagavond 4 juli 2018 de 22e Mijn Fysio Klepperstadloop. De Klepperstadloop heeft inmiddels de status van klassieker bereikt en onderscheidt zich door een snel en gecertificeerd parcours met een minimum aan bochten. Dat maakt de wedstrijd zowel voor topatleten als voor recreanten interessant en biedt garantie voor mooie prestaties.

Atletiekvereniging Spurt ’88 houdt op woensdagavond 4 juli 2018 de 22e Mijn Fysio Klepperstadloop. De organisatie hoopt evenals vorige jaren weer veel atleten in het centrum van Hardenberg te mogen verwelkomen.

De Klepperstadloop heeft inmiddels de status van klassieker bereikt en onderscheidt zich door een snel en gecertificeerd parcours met een minimum aan bochten. Dat maakt de wedstrijd zowel voor topatleten als voor recreanten interessant en biedt garantie voor mooie prestaties.

Informatie (onder voorbehoud)
Om 18.45 uur starten de jongens en meisjes t/m 8 jaar op de 1 km en om 19.00 uur loopt de jeugd van 9 t/m 15 jaar de 2,5 km.
De volwassenen starten om 19.30 uur op de 5 km. Als afsluiting van de avond vindt de 10 km plaats om 20.30 uur.
De start en finish zijn ter hoogte van Sporthal de Meet.

Er is kleed- en doucheruimte aanwezig in Sporthal De Meet, waar ook vanaf 17.00 uur kan worden ingeschreven voor de wedstrijd. Voor-inschrijven kan voor de 5 en de 10 km via www.inschrijven.nl t/m 1 juli 2017. Inschrijven voor de 1 en 2,5 km is voor kinderen t/m 8 jaar gratis en voor de 9 t/m 15 jarigen bedragen de kosten € 2,-. Voor de 5 en 10 km is de inschrijving € 7,- (voor-inschrijving € 5,-).

Klik hier voor meer informatie.

  • Centrum Hardenberg
    centrum Hardenberg, Hardenberg
  • 2,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Mijn Fysio Klepperstadloop

centrum Hardenberg, Hardenberg

In de buurt van Mijn Fysio Klepperstadloop overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod