Midzomeravond In De Tuinen Mien Ruys

Op zaterdag 24 juni viert de Tuinen Mien Ruys het begin van de zomer met een sfeervolle midzomeravond. Deze avond zal in het teken staan van geuren en kleuren, klanken en smaak. Laat je zintuigen prikkelen door middel van lekker eten, muziek van gitarist Floyd Messina en een verhaal door Kees de Gier.

De avond begint om 18.00 uur met een hapje en drankje in het Theehuis onder het genot van muziek van gitarist Floyd Messina.

Vervolgens loopt u van het Theehuis door het Bos naar de Boerenschuur. Tijdens deze wandeling staat u stil op een bijzondere plek, aangelegd door Mien Ruys in 1987, om te luisteren naar een verhaal voorgedragen door Kees de Gier.

Eenmaal aangekomen bij de Boerenschuur kunt u aan tafel. Er wacht u een heerlijke huisgemaakte soep met een kruidenbroodje, gebakken in onze eigen takkenbosoven door bakker Aard Oegema. Hij zal vertellen over het gebruik van deze bijzondere oven.

Na het voorgerecht heeft u de gelegenheid om de Tuinen te bekijken onder het prachtige avondlicht. Laat u inspireren door ruim 90 jaar tuinarchitectuur van 1924 tot heden terwijl de vele vogels u toezingen. Een unieke culturele beleving.

Rond de klok van 20.00 uur vervolgt u het diner in de Boerenschuur met een buffet, bestaande uit onder andere hartige taarten, salades, pizza, uienkruier en meer. Terwijl u geniet van het eten zal gitarist Floyd Messina een aantal prachtige nummers ten gehore brengen.

Na het dessert zal Kees de Gier de avond afsluiten met het voordragen van een gedicht.

De kosten voor deze unieke avond bedragen €42,50. Bent u donateur van de Tuinen, dan betaalt u slechts €37,50.

Wilt u dit evenement bijwonen, dan kunt u zich opgeven via tuinen@mienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74 tot uiterlijk 20 juni. Let op dat het evenement alleen doorgang vindt bij voldoende aanmeldingen.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Midzomeravond In De Tuinen Mien Ruys

Moerheimstraat 84, 7701CG Dedemsvaart

In de buurt van Midzomeravond in de Tuinen Mien Ruys overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod