Midzomeravond In De Tuinen Mien Ruys

In de Tuinen vieren we het begin van de zomer met een speciale avondopenstelling. Tijdens deze langste dag van het jaar zijn de Tuinen niet alleen overdag maar ook ’s avonds geopend. Gedurende deze avond geniet u van de Tuinen in het avondlicht, maar ook van prachtige muziek, informatie, heerlijke huisgemaakte hapjes en een lekker drankje.

In de Tuinen vieren we het begin van de zomer met een speciale avondopenstelling. Tijdens deze langste dag van het jaar zijn de Tuinen niet alleen overdag maar ook ’s avonds geopend.

Gedurende deze avond geniet u van de Tuinen in het avondlicht, maar ook van prachtige muziek, heerlijke huisgemaakte hapjes en een lekker drankje.

Kortom: een avond vol met geuren, kleuren, klanken en smaak. Deze avond begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Programma:

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom in de Tuinen. Bij binnenkomst in het Theehuis wordt u ontvangen met koffie / thee en iets lekkers terwijl u luistert naar de prachtige klanken van fluitiste Saskia Streutker en gezin.

Vervolgens heeft u de gelegenheid om rond te wandelen door de Tuinen, waar op diverse plaatsen informatie en uitleg wordt gegeven door onze enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Tevens vindt u op verschillende plaatsen in de tuin leden van de Bibliotheek Dedemsvaart. Zij zullen een aantal verhalen / gedichten voordragen.

Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van heerlijke hapjes uit de takkenbosoven, met muziek door door gitarist Floyd Messina, in de Boerenschuur.

Rond de klok van 21.30 sluiten de Tuinen.

De kosten voor deze midzomernacht in de Tuinen bedragen €5,00 (inclusief entree, ontvangst met koffie / thee en iets lekkers en een consumptie in de Boerenschuur met bijbehorende hapjes.)

Opgave kan via email: tuinen@mienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Midzomeravond In De Tuinen Mien Ruys

Moerheimstraat 84, 7701CG Dedemsvaart

In de buurt van Midzomeravond in de Tuinen Mien Ruys overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod