Midzomeravond Den Ham

De smaakvolle mix van livemuziek,kunst en lekkernijen is een cultureel hoogtepunt van het jaar. Het belooft een prachtige avond te worden, de toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Op zaterdag 24 juni vindt de zesde editie van Midzomeravond Den Ham plaats op de Brink. Een sfeervolle avond boordevol livemuziek, kunst en streekeigen lekkernijen die het midzomergevoel onderstrepen. De culturele avond gaat om 17:30 uur van start en is gratis toegankelijk.

Bezoekers kunnen onder andere kleurrijke kunstcreaties bewonderen en genieten van ambachtelijke versnaperingen. Kunstenaars bieden bovendien diverse werken te koop aan. Een variatie aan spetterende muziekacts brengt een zomerse stemming als omlijsting van de avond. Dit alles gepresenteerd in een knusse sfeer. Het kunst- en muziekgebeuren zal tot ongeveer 23:00 uur duren.

Inmiddels weten niet alleen Hammenaren het evenement te waarderen. Ook vele bezoekers uit omliggende plaatsen en vakantiegangers bezoeken de kunstmarkt. Het belooft voor jong en oud een prachtige avond te worden.

  • Den Ham ( Ov)
    De Brink, Den Ham ( Ov)
  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Midzomeravond Den Ham

De Brink, Den Ham ( Ov)

In de buurt van Midzomeravond Den Ham overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod