MELL & VINTAGE FUTURE

Mell & Vintage Future is een Nederlands trio dat ‘rootsy’ rhythm ‘n blues en soul speelt. Denk Booker T & The MG’s ontmoet Sly & The Family Stone met een snufje Adele en Janis Joplin.

In haar relatief korte carrière viel zangeres Mell op tijdens diverse televisie optredens. Haar geweldige stem en talent trokken de aandacht van Vintage Future, producersduo en veteranen in de muziek. Zij herkenden onmiddellijk Mell’s enorme potentie.
Nico Brandsen (Hammond orgel/voetbas) staat bekend om zijn ‘edgy magic’ op vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten – van Ilse de Lange tot Kane en Jan Akkerman. Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederland’s beste muzikanten. Als sessie drummer heeft hij op duizenden platen gespeeld. Decennia lang was hij de drummer van Marco Borsato.

Mell & Vintage Future kwam officieel begin 2016 in beeld. Ze brachten een geweldige serie singles uit, waaronder ‘Call my name’, ‘Central Station’, ‘Forever’ en ‘Willin’. In Mei 2019 verscheen hun succesvolle debuutalbum op cd, vinyl en online (zes miljoen streams and counting…). . Hun cover van ‘Perfect Day’ staat op de soundtrack van The In Between (Netflix) en ze hebben vier albums uitgebracht, met als laatste ‘Break the Silence’ (2022).

Als globale referentie: denk Booker T & The MG’s ontmoet Sly & The Family Stone met een snufje Adele en Janis Joplin. En geloof de ‘hype’…. want Mell & Vintage Future zijn echt nieuw heel speciaal! Mis het niet!

Zaal open 20.00 uur. Kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod