Meiden van toen – Leven Nu!

Cabaretgroep Meiden van Toen bezorgt het publiek een heerlijk zorgeloos avondje uit. Talentvol, komisch, schaamteloos en lekker muzikaal pakken ze hun publiek bij de lurven met hun helemaal herkenbare kijk op jonge-vrouwen-van-nu.

Drie bevlogen, talentvolle vrouwen. Met ieder een eigen verhaal. Vol hoogte- en dieptepunten. Onzekerheden. Blunders. Vriendschappen. Liefdes. En bijzondere situaties waarbij je denkt: ’Hoe ben ik hierin verzeild geraakt?’ En belangrijker: ‘Hoe kom ik er weer uit?’
In LEVEN NU! nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn inmiddels de vrouwen van nu geworden. Vrouwen van nu die hun best doen… Je bent zelfverzekerder dan ooit, dichterbij je goal en al drie weken niet naar therapie geweest. Als een heuse thirty-flirty-worthy-wonder bee zoem je je leven tegemoet. Het leven begint pas als je dertig bent. Toch?
We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. We hebben dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. We leven in het nu. Dit allemaal onder toeziend oog van de huidige maatschappij, je volgers op Instagram, artikelen over een happy me, organic avocado’s, squads en fillers.
Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Putten uit eigen ervaringen. En bezorgen je een zorgeloos en o zo herkenbaar feelgood avondje theater.
Kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Meiden van toen – Leven Nu!

Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

In de buurt van MEIDEN VAN TOEN - Leven nu! overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod