Megaconcert

MegaConcert ‘Nieuwe Stijl’ staat dit jaar onder leiding van Egbert Stroeve, dirigent van SDG Ane. Voor het eerst zijn er Duitse muziekverenigingen uitgenodigd.

Dit jaar vindt alweer de 23e editie van het MegaConcert plaats, een muzikaal onderdeel van de feestweek in Gramsbergen. Dit jaar vindt het MegaConcert plaats op zaterdag 25 augustus om 20.00 uur, in de sporthal van Gramsbergen. Voorafgaand van het concert zal er een repetitie plaatsvinden van 17.30 uur tot 19.30 uur. Inmiddels hebben ruim 135 muzikanten zich al aangemeld. Aanmelden kan nog steeds!

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar
Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Friesland tot Noord-Brabant.

Sinds 2017 wordt het MegaConcert door zowel Soli Deo Gloria Ane, als Crescendo Gramsbergen georganiseerd. Het MegaConcert staat dan ook om het jaar onder leiding van een andere dirigent.
Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Egbert Stroeve. Tijdens het MegaConcert zullen er bekende nummers voorbijkomen als: “Racoon medley”, “Carnaval de Paris” en “Walking on sunshine”. Ook spelen er tijdens deze avond een aantal gitaristen van Erik van ’t Holt mee, en zal Gerwin Groote de avond presenteren en een musicalnummer meezingen.

Het MegaConcert is toegankelijk voor iedereen. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via de website: www.megaconcert.nl.

Gaat het MegaConcert dit jaar internationaal? De organisatie hoopt zo’n 175 muzikanten te mogen verwelkomen.

  • Sporthal De Binder
    Gramsbergen
  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Megaconcert

Gramsbergen

In de buurt van Megaconcert overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod