Max Meser & Band

De van oorsprong Spaanse songwriter Max Meser heeft al gespeeld bij De Wereld Draait Door en voorprogramma’s verzorgd voor artiesten als Douwe Bob, Ryley Walker en Editors.

Hij heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een talent om in de gaten te houden en tot een veelgevraagd artiest op festivals zoals Noorderslag, Dijkpop, Westerpop, Damaris en Breda Barst 2016.

Verandering van spijs doet eten, zo blijkt voor de Catalaanse Max Meser. De – op dat moment nog – bluesgeoriënteerde muzikant vertrekt in 2012 met zijn mondharmonica op zak naar Amsterdam. Wanneer hij zich in de grachtengordel settelt, raakt hij geïnspireerd tot het schrijven van van meer catchy folksongs, die in de uitvoering meer naar sixties-pop neigen, denk The Kinks, The Byrds en The Hollies. Tegelijkertijd sluit zijn sound naadloos aan bij tijdgenoten als Jake Bugg en Miles Kane. Volgens de pers en fans vaart de Engelstalige zanger nu helemaal juiste koers. Zo tippen Oor, NRC, VPRO en 3voor12 Max Meser als talent om in de gaten te houden. DWDD biedt hem het muziekminuutje aan en 3FM bekroont hem tot Serious Talent. Dat wordt dus met een grote glimlach genieten van deze sympathieke troubadour en zijn band in de Gashouder!

  • Gashouder Podium Dedemsvaart
    Oude Zuidwolderstraat 13 (Kalkovencomplex), Dedemsvaart
  • 12,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Max Meser & Band

Oude Zuidwolderstraat 13 (Kalkovencomplex), Dedemsvaart

In de buurt van Max Meser & Band overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod