Mannen Van Naam

De drie ras muzikanten Mannen van Naam (voormalige leden van Pater Moeskroen) komen verrassend uit de hoek met een aanstekelijke mix van romantische en vrolijke deunen, humoristische teksten, gevoelige luisterliedjes en opzwepende folk klanken op banjo en accordeon.

Er mag meegeklapt en meegezongen worden. En wellicht een traantje weggepinkt? Dit zondagmiddagconcert belooft een heerlijk muzikaal feestje te worden!

Mannen van Naam bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. De liedjes van de Mannen zitten vol humor en melancholie en met al hun ervaring hebben de ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen.
De Mannen gaan terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Met pakkende autobiografische teksten, gezellige sterke verhalen, gevoelige luisterliedjes, fijne akoestische instrumenten en opzwepende, vrolijke folkmuziek maken ras muzikanten Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven er in de Gashouder een aanstekelijke muzikale happening van!

  • Gashouder Podium Dedemsvaart
    Oude Zuidwolderstraat 13 (Kalkovencomplex), Dedemsvaart
  • 13,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Mannen Van Naam

Oude Zuidwolderstraat 13 (Kalkovencomplex), Dedemsvaart

In de buurt van Mannen van Naam overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod