LIVIN’ BLUES

De nog immer springlevende Neder-blues band Livin’ Blues prestenteert in de Gashouder hun nieuwe CD Back On Track.

Het is ongelooflijk maar Nicko Christiansen (bouwjaar 1950) draait al mee in de muziekscene met zijn Livin’ Blues vanaf 1967. Nu, in 2022, komt er een nieuw album uit. BACK ON TRACK ! En waar wordt dat gepresenteerd? Juist, in de Gashouder!

Livin’ Blues werd, samen met Cuby + Blizzards, in 1970 gezien als de top van de Nederlandse blues scene. De band bestond destijds uit Nicko Christiansen (zang,saxofoon), Ted Oberg (gitaar), Cesar Zuiderwijk (drums) en John Lagrand (mondharmonica). Toen Oberg in 1986 besloot te stoppen, zette Christiansen de band voort onder de naam Livin’ Blues Now, met Joop van Nimwegen, Aad van Pijlen, Willem van der Wal, Art Bausch en John Lagrand. In 1989 viel de band alsnog uit elkaar.

Rond 1995 startte Nicko Christiansen de band New Livin’ Blues met een nieuwe bezetting. De band heeft een tijdje onder de naam Livin’ Blues Xperience bestaan, maar inmiddels is de band weer teruggekeerd naar de originele naam Livin’ Blues.

Met een aanstekelijke mix van blues en spannende rock is Livin’ Blues nog steeds een tijdloze Neder-blues band. Een klassieker. Helaas ontbreken in het huidige Nederlandse muzieklandschap zulke bands overduidelijk. Gelukkig vult Livin’ Blues dat gat nog steeds. Met ongecompliceerde bluesrock vol kracht en emotie wordt elke zaal, inclusief de Gashouder, in vuur en vlam gezet.
Sta concert. Zaal open 20.00 uur.
Informatie en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod