Levende Kerststal

Levende kerststal uitgebeeld door de Enterse Klompendansers. Op een ca 3 ha groot terrein wordt de levende kerststal uitgebeeld.

Wij gaan ruim 2000 jaar terug in de tijd. Op een terrein van ca 3 ha zal een ieder bij binnenkomst door de poort van het plaatsje “Bethlehem” worden ingeschreven. Daarna komt men in “Bethlehem” waar , zoals het verhaal ons doet vertellen de herbergen vol waren met gasten. Al wandelend tussen de herbergen door verlaat men “Bethlehem”. U gaat door het bos waar herders gezeten bij kampvuren de wacht houden over hun kudde.

Onderweg is er voor de kinderen bij een bedoeienentent de mogelijkheid hun eigen broodje te bakken. Uiteindelijk komt men bij de stal waar de “Heilige familie” onderdak heeft gevonden. Uiteraard ontbreken in de stal de Os en de Ezel niet.Een engel en een schaap met pas geboren lammetjes zullen de stal completeren. Een ster op ca 70 meter boven de stal , zal een teken zijn voor de drie “ Koningen” , ergens onderweg om met kameel en geschenken het kindje, in doeken gewikkeld te bezoeken. Op het gehele terrein zal zachte kerstmuziek te horen zijn , onderbroken door het kerstverhaal en onze eigen kerstboodschap. Vanaf de stal komt U via een bosrijke omgeving weer in het plaatsje “Bethlehem” waar Ueen bezoek kunt brengen aan een herberg.

  • Levende kerststal
    Jagersweg 1, Enter
  • 1,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Levende Kerststal

Jagersweg 1, Enter

In de buurt van Levende kerststal overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod