Lauren Ruth Ward (USA)

We zijn verheugd om te melden dat het ons gelukt is dit concert te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. In samenwerking met Café de Herberg vindt dit optreden nu daar plaats op vrijdag 18 december.

In navolging van velen, waaronder o.a. Hackensaw Boys, Thijs Boontjes, Maurice van Hoek, Tricklebolt en The Grand East, voegen we haar toe in onze reeks gratis toegankelijke concerten. Dit zijn stuk voor stuk artiesten die een groot publiek verdienen en die wij graag een podium bieden. Helaas waren we genoodzaakt het optreden van 16 mei te verplaatsen en dat is gelukt naar vrijdag 18 december 2020! Het is buiten dan te onaangenaam, maar we zijn blij dat we terecht kunnen in Café de Herberg. Sterker nog: we presenteren deze avond nu samen!

De muziek van Lauren Ruth Ward heeft zich de afgelopen jaren als een lopend vuurtje door LA verspreid nadat ze haar geboortestad Baltimore heeft verlaten. Haar teksten zijn gebaseerd op haar eigen leven en weten zowel kwetsbaarheid als kracht uit te stralen. De muziek schommelt tussen indie, pop, Americana en singer-songwriter. Wij kijken erg uit naar het optreden van Lauren en we hopen jullie daar ook te zien! Laat je nog even weten of je erbij bent? Fijn!

Vind hier meer informatie

Dit evenement is te bezoeken op:

  • 5 nov 2021 22:00-00:00

In de buurt van Lauren Ruth Ward (USA) overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod