Landgoedwandeltocht (8, 15 en 25 kilometer)

Een prachtige wandeltocht lopen én naderhand nog even genieten van een verfrissend drankje op het gezellige Vilsteren Bruist? Dat klinkt als muziek in de oren! Er zijn voor deze 2e editie drie wandelafstanden voor u uitgezet. De 8, 15 en de 25 kilometer. De routes leiden u door de vele bossen, de weidse uiterwaarden van de Vecht, langs oude akkers en essen en over de heidevelden.

Een prachtige wandeltocht lopen én naderhand nog even genieten van een verfrissend drankje op het gezellige Vilsteren Bruist? Dat klinkt als muziek in de oren! Er zijn voor deze 2e editie drie wandelafstanden voor u uitgezet. De 8, 15 en de 25 kilometer. De routes leiden u door de vele bossen, de weidse uiterwaarden van de Vecht, langs oude akkers en essen en over de heidevelden. De routes zijn te bewandelen aan de hand van routepijlen en een duidelijke routebeschrijving.

8 kilometer: starten tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

15 kilometer: starten tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

25 kilometer: starten tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

De wandelroutes zijn bepijld én u ontvangt een routebeschrijving, inclusief achtergrondinformatie over alle bijzondere plekken/punten op Landgoed Vilsteren.

Startlocatie: Aan de bar in de feesttent op de ‘Tip’, nabij Vilsterseweg 12 te Vilsteren. Parkeren is mogelijk rondom de kern van Vilsteren. Door verkeersregelaars wordt u hier naartoe verwezen.

Opgave: U dient zich op te geven via landgoedwandeltocht@gmail.com

Prijs: 5 euro per deelnemer. Dit is inclusief een consumptiemunt en de routebeschrijving. Op vertoon van uw wandelpas krijgt u 1,- korting.

Honden: Honden zijn toegestaan mits deze zijn aangelijnd.

Klik hier voor meer informatie

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Landgoedwandeltocht (8, 15 en 25 kilometer)

Vilsterseweg 12, 7734 PD Vilsteren

In de buurt van Landgoedwandeltocht (8, 15 en 25km) overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod