Landgoedconcert: Sihan & Brackman

Een bijzonder talentvol viool-piano duo doet landgoed Vilsteren aan voor een concert.

Shin Sihan en Anne Brackman behoren tot de finalisten van de Dutch Classical Talent Tour and Award 2016/17 en waren onder andere te zien in Podium Witteman. Het is unieke kans om deze jonge gepassioneerde musici in Vilsteren te horen spelen! In het landgoedcentrum zullen zij sonates voor piano en viool van Brahms en Bartók uitvoeren.

Fluitiste en pianiste Anne Brackman (1995) en violist Shin Sihan (1994) zijn beide op zeer jeugdige leeftijd met muzieklessen begonnen. Daarmee werd de kiem gelegd voor hun bijzondere muzikale talent dat nog volop in ontwikkeling is. Anne studeert momenteel piano aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank van de Laar en Shin studeert viool bij Vera Beths aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dat zij veel talent hebben blijkt wel uit de vele prijzen die zij reeds als jonge musici bij concoursen wisten te winnen.
Sinds 2015 treden Sihan & Brackman geregeld op als een viool-piano duo. Dit duo is een van de finalisten van de Dutch Classical Talent Tour and Award van seizoen 2016/17.

Behalve als duo treden zij ieder ook in andere samenstellingen op. Anne vormt samen met violist Tim Brackman en cellist Kalle de Bie het Brackman Trio, dat ook al in keer in Vilsteren te horen was. Shin is primarius van het Animato strijkkwartet waarmee hij veelvuldig concerten geeft in het binnen- en buitenland. Voor meer info over deze bijzondere musici zie www.annebrackman.com en www.shinsihan.com

Voorafgaand aan dit concert kan men een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Het landgoedcentrum is vanaf 14.30 uur geopend. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Het eerste drankje is bij de prijs inbegrepen

  • Landgoedcentrum Vilsteren
    Vilsterse Allee 1d, Vilsteren
  • 10,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Landgoedconcert: Sihan & Brackman

Vilsterse Allee 1d, Vilsteren

In de buurt van Landgoedconcert: Sihan & Brackman overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod