Lammetjes Aaien Bij Schaapskooi De Lemelerberg

In de schaapskooi De Lemelerberg zijn de lammetjes geboren. Kom ook de lammetjes van dichtbij bewonderen en knuffelen, het zijn er dit jaar heel veel. In 5 tijdvakken kun je ze komen bekijken maar meld je wel van te voren aan voor een tijdvak! Lammetjes aaien is een gezellig familie-uitje.

Hoe wordt een lammetje geboren? Hoe snel groeit het en hoe herkent het zijn eigen moeder? De lammetjes hebben er zin in en springen en dartelen vrolijk met elkaar door het weiland. Als je wilt, mag je een lammetje knuffelen en aaien. Voel zelf hoe zacht ze zijn. Hoe leuk is dat? Het tijdvak duurt ongeveer een uur. Ook zijn onze herders aanwezig voor het geven van informatie en over hoe je bijvoorbeeld de kudde kunt steunen.

Knutselen

De kinderen vermaken zich natuurlijk uitstekend rond de schaapskooi. Eenmaal uit geknuffeld, kunnen de kinderen aanschuiven bij één van de leuke knutselactiviteiten, zoals het timmeren van een houtenschaapje. De kosten bedragen € 1,– en kun je ter plekke voldoen.

Op het erf is ook een koffiekar aanwezig waar je een lekker kopje koffie, thee, limonade en eigengemaakte lekkernij kunt kopen.

Aanmelden

We organiseren deze dag op 26 maart 2022. De eerste groep start om 11:00, 2e groep om 12:00, 3e groep om 13:00, 4e groep om 14:00 en de laatste groep om 15:00. Per tijdvak kunnen maximaal 100 personen komen, zodat er voor iedereen tijd en ruimte is om de lammetjes te knuffelen en aan te sluiten bij de knutselactiviteiten. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Kosten

De entree bedraagt 3 euro per persoon. Voor donateurs van Landschap Overijssel en kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.

Gratis bezoeken?

Word donateur! Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf €24,- per jaar.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Lammetjes Aaien Bij Schaapskooi De Lemelerberg

Dalmsholterweg 3b, Giethmen

In de buurt van Lammetjes aaien bij schaapskooi De Lemelerberg overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod