Koopzondag Met Straattheater & Springkussen

KOOPZONDAG | Straattheater, shoppen, terrassen & springen. Er wordt aangenomen dat ze zijn uitgestorven, maar met een oorverdovend gebrul stormen deze Saurussen door de straten van Hardenberg.

KOOPZONDAG | Straattheater Saurus & Springkussens
KOOPZONDAG 25 juli
Straattheater van 13.30 – 17.00 uur | Springkussens van 13.00 – 17.00 uur

Er wordt aangenomen dat ze uitgestorven zijn, maar de grootste beesten die ooit op aarde rondliepen, keren terug naar de eenentwintigste eeuw. Met een oorverdovend gebrul stormen deze Saurussen door de straten van Hardenberg, op zoek naar voedsel om hun honger te stillen. Mensen springen snel uit de weg en hebben nog nooit zulke gigantische beesten gezien. Er is een wijdverbreide zucht van verlichting als de Saurussen planten beginnen te eten.

Kom dichterbij om deze beesten te bekijken
Nu lopen mensen het risico dichterbij te komen om deze prehistorische beesten beter te kunnen zien; de Saurussen zijn speels en spontaan, happen naar handen en zwaaien met hun staart. Na een tijdje gaan ze verder, netjes opgesteld, hun hoofden op een gemakkelijke ritmische manier dobberend, achter hen staat een verbijsterd publiek en kijkt vol verbazing toe hoe de beesten langzaam verdwijnen.

Voor de kids zijn er ook springkussens in de stad!

  • Markt Hardenberg
    Markt, 7772 AC Hardenberg
  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van Koopzondag met straattheater & springkussen overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod