Kleppertoer

De Kleppertoer is een gezellige en interessante busrit per luxe touringcar van ongeveer 4 uur met vertellende gidsen, ook in het dialect.

Dit jaar wordt voor de 20e keer een Kleppertoer gereden. De werkgroep Kleppertoer van de Historische vereniging Hardenberg e.o. heeft een rit samengesteld met als titel Tussen Overijsselse Vecht en Drentse Wold Aa. Dat betekent dat er gereden wordt van Hardenberg via Dedemsvaart naar Drenthe.

Zuidwolde wordt aangedaan, daarna wordt verder gereden naar Ruinen waarna als noordelijkste punt Dwingeloo wordt bereikt.

In Dwingeloo wordt een koffie- en theepauze gehouden (kosten voor eigen rekening) en de naastgelegen Sint Nicolaaskerk wordt bezocht.
Deze stop duurt ongeveer een uur.

Na de pauze wordt via Spier, Wijster, Hoogeveen en Noordscheschut weer naar Noordoost-Overijssel gereden. Het laatste gedeelte voert langs Schuinesloot, Slagharen en Lutten, waarna na zo’n 4 uur het start- en eindpunt wordt bereikt: het Vechtdal College aan de Burgemeester Schuitestraat in Hardenberg.

Kaarten incl. informatieboekje € 13,– (pinnen niet mogelijk) zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij het InformatiePunt Hardenberg, Gedempte Haven 6, tel. 0523-272527.

E-mail: info@informatiepunthardenberg.nl.

www.kleppertoer.nl

  • 4 juni 2019 17:00
  • Start: Vechtdal College
    Hardenberg

In de buurt van Kleppertoer in het dialect overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod