KLEPPERSE DONDERDAGEN

Stad Hardenberg Promotie heeft voor de zomer weer een reeks Klepperse Donderdagen op het programma staan. Zeven donderdagen in juli en augustus zijn er leuke activiteiten in het centrum van Hardenberg. Op 26 juli staat de braderie/vlooienmarkt en streekproductenmarkt op het programma, samen met Dweilorkest Toet en Bloas.

De Klepperse Donderdagen zijn deze zomer op 19 en 26 juli en 2, 9, 16, 23 en 30 augustus met onder andere gezellige markten en veel muziek. Op 26 juli staat de braderie/vlooienmarkt en streekproductenmarkt op het programma, samen met Dweilorkest Toet en Bloas.

Het winkelcentrum van Hardenberg is de tweede Klepperse donderdag gevuld met kramen vol cadeaus, kleding en speelgoed. Veel toeristen en inwoners komen naar de zomerbraderie om te struinen langs de kraampjes in een hoop een paar leuke koopjes op de kop te tikken. Op de Markt van Hardenberg vindt de gezellige streekproductenmarkt plaats, met heerlijke
producten uit het Vechtdal. Ambachtelijke producten rechtstreeks van het land. Kom langs en proef zelf wat de regio aan lekkers te bieden heeft als het gaat om eerlijke streekproducten! Van 19.00 tot 21.00 uur speelt het dweilorkest Toet en Bloas. Een gezellig orkest dat van elk evenement een feestje maakt!

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van KLEPPERSE DONDERDAGEN overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod