Kindermiddag ‘Zomerse cupcakes maken’

Op zaterdag 11 mei organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij het om zomerse cupcakes draait. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen, ouders en grootouders, die dit leuk vinden, meekomen.

Met het zonnetje volop aanwezig en de zomer in het vooruitzicht gaan de kinderen heerlijke cupcakes maken met een verrassende topping. Deze zomerse cupcakes worden uitgebreid versierd en kunnen dan zo meegenomen worden naar huis.

In de pauze is er iets lekkers te drinken. Janet Bouwhuis begeleidt de kinderen. Zij houdt erg van koken en van het werken met kinderen. In verband met het inkopen van de materialen is opgave verplicht, graag uiterlijk 9 mei.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.
De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

De kosten bedragen € 5,– per kind, incl. een lekker drankje en lekkers.
Geef je wel op!!

Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat de kindermiddag niet doorgaat. Kinderen die zich opgegeven hebben, krijgen daar uiteraard bericht van.

  • 11 mei 2019 13.30
  • De Koppel
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod