Kindermiddag De Koppel; Pasen

Woensdagmiddag 21 maart organiseert De Koppel weer een Kindermiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (oudere en jongere kinderen zijn ook welkom). Deze middag staat in het teken van Pasen. De middag start om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Op woensdag 21 maart organiseert De Koppel een kindermiddag, die in het teken staat van ‘Pasen’. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen die dit leuk vinden, komen.

De middag begint met wist-je-datjes over hazen. Want weet jij eigenlijk dat de haas min of meer een nachtdier is en dat hij zich overdag verstopt? Daarbij vertrouwt de haas op zijn schutkleur. Ze leven graag alleen, maar kunnen andere hazen in hun omgeving dulden.
Daarna gaan de kinderen een paasslinger maken van papier, waarbij vilt, wol en glitter op tafel liggen om te gebruiken. Aan de slinger kunnen een paasei en een haasje natuurlijk niet ontbreken, maar ook kuikentjes en lammetjes mogen in de slinger verwerkt worden. Aan het eind van de middag is er nog een kleine verrassing voor de kinderen om mee te nemen.

De activiteit begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de  weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

De kosten bedragen € 3,– per persoon, incl.  een glaasje ranja en wat lekkers.

Op de kaart

Kindermiddag Pasen

Vechtstraat 8, 7772 AX Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod