Kindermiddag ‘Pizzaatjes maken’

Op zaterdag 7 september organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij het om hartige pizzaatjes draait. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen, ouders en grootouders, die dit leuk vinden, meekomen.

Na de zomervakantie geniet iedereen graag nog een beetje na. Sommige kinderen zijn in het buitenland op vakantie geweest, sommige kinderen zijn in Nederland gebleven. Een ding hebben ze waarschijnlijk gemeen: ze houden allemaal wel van een lekkere pizza! Deze middag worden er dus verse pizzaatjes gemaakt en wel helemaal vanaf het begin! Kinderen leren hoe het deeg gemaakt wordt, de saus en wat voor een lekkere dingen ze er bovenop kunnen leggen. Gezamenlijk opeten kan, maar meenemen naar huis mag ook. In de pauze is er iets passends te drinken, zodat iedereen nog even terug kan denken aan de fijne vakantie.

Janet Bouwhuis begeleidt de kinderen. Zij houdt erg van koken en van het werken met kinderen. In verband met het inkopen van de materialen is opgave verplicht, graag uiterlijk 5 september.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

De kosten bedragen €  5,– per kind, incl. iets te drinken.
Geef je wel op!

Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat de kindermiddag niet doorgaat. Kinderen die zich opgegeven hebben, krijgen daar uiteraard bericht van.

  • 7 september 2019 13:30
  • Natuuractiviteitencentrum De Koppel
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod