Kindermiddag ‘Bloemen’

Een Kindermiddag die deze keer draait om bloemen! Die zien we in de zomer overal om ons heen, in alle kleuren en allerlei vormen.

Tijdens deze middag ga je ontdekken waarom er zoveel insecten zijn in de buurt van bloemen? Kom het ontdekken tijdens deze middag, waarbij je -bij mooi weer- een deel van de tijd buiten in de Koppeltuinen doorbrengt. Je gaat naar huis met een leuke vaas en je eigen boeketje. Wel even reserveren via 0523 273388.

De middag start met weetjes over bloemen. Daarna ga je aan de slag. Je maakt zelf een leuk vaasje én bijpassende bloemen van papier. Na de pauze (met drinken en wat lekkers) ga je mee naar buiten om bloemen en planten in de Koppeltuinen te bekijken. Daar ontdek je ook waarom sommige planten groeien op de plek waar ze groeien en een bepaalde bloemvorm hebben. Natuurlijk mag je hetgeen wat je gemaakt hebt, mee naar huis nemen.
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Jonger mag ook, maar dan wel met begeleiding van ouders of verzorgers. Deelname kunt u reserveren via 0523 273388.
Dit in verband met de aanwezigheid van materialen en een beperkt aantal plaatsen.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Kindermiddag ‘Bloemen’

Vechtstraat 8, 7772 AX Hardenberg

In de buurt van Kindermiddag 'Bloemen' overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod