Kiekjesdagen

De historische vereniging Avereest organiseert op vrijdag 28 en zaterdag 29 december van 13.00 tot 17.00 uur de Kiekjesdagen in de Gashouder, Dedemsvaart.

Zoals gewoonlijk kun je weer heel veel groepsfoto’s bekijken, namen invullen en natuurlijk herinneringen ophalen met oude vrienden en bekenden. Elk jaar vindt er wel een bijzondere ontmoeting plaats tussen mensen, die elkaar jaren niet hebben gezien of zelfs helemaal uit het oog waren verloren. Wij proberen een gezellige sfeer te creëren door te zorgen voor een lekker (en gratis) kopje koffie (met een ”kniepertien”) en een glaasje glühwein.

Als je foto’s hebt die misschien wel interessant zijn voor de vereniging kun je die altijd meenemen! De foto’s worden gescand en krijgt je daarna uiteraard weer terug.

Op vrijdag 28 december treedt het Kouwenkoor op in de theaterzaal.

Zaterdag 29 december is er een taxatiemiddag voor antiek en curiosa. Taxateur Enno de Boer, die tot enige jaren geleden een bekend gezicht was bij RTV Oost met het programma ”Geen kaf maar Koren” is dan aanwezig om de waarde van jouw meegebrachte goederen vast te stellen. Van te voren aanmelden is niet nodig en de taxaties zijn gratis. Wellicht heb je ergens nog een verborgen erfstukje (een schilderijtje, een bord, een vaas, enz. ) liggen waarvan je geen idee hebt wat de waarde daarvan zou kunnen zijn. Neem het mee en laat het op zaterdag 29 december taxeren door Enno de Boer.

Evenals voorgaande jaren zal ook Helmuth Rijnhart aanwezig zijn om jouw vragen op het gebied van genealogie te beantwoorden. Samen met jou worden het weer twee gezellige middagen!

  • 28 december 2018 t/m 29 december 2018
  • Gashouder
    Dedesmvaart

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod