Kick Off: Urban Arts & Sports

Heb jij een passie voor dans, kunst, sport en cultuur. Zie jij vette dingen online waarvan je denkt, dat zou ik ook graag doen in Hardenberg? Nu is je kans!

Met het initiatief Urban Arts & Sports van Cultuurkoepel Vechtdal kun jij in je vrije tijd toffe workshops volgen op het gebied van urban arts & urban sports. Wat zijn dat dan, hoor ik je denken? Dat zijn workshops op het gebied van dans zoals breakdance, hip hop, streetdance. Beeldende workshops zoals o.a. graffiti of tattoo art. Muzikale workshops zoals R&B, hiphop, spoken word of drums leren spelen. En natuurlijk verschillende sporten zoals BMX-en, freerunning, skaten of panna voetbal.
Maar we kijken verder en wanneer we een nieuwe toffe Urban Art of Sport tegenkomen, regelen we die ook in Hardenberg. Voor jou, zodat jij leuke dingen kunt doen in je vrije tijd.

Heb je zin om in de voorjaarsvakantie samen met je vrienden te dansen, freerunnen, te gamen of met elkaar te chillen? Kom naar de Kick off van Urban Arts & Sports!
Op 21 en 22 februari in Hardenberg en Dedemsvaart.
Een tof evenement waar je mee kunt doen aan verschillende Urban Arts & Sports, samen met je vrienden en vriendinnen! Wat is er te doen: een pannakooi, een gamehoek, een DJ draait lekkere muziek, je kunt meedoen aan workshops freerunning, cheerleading, ‘poppin en lockin’ en natuurlijk kun je ook lekker komen chillen!
  • 22 februari 2019 14.00
  • Citadel
    Dedemsvaart

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod