Kerstsamenzang

Wij nodigen u van harte uit voor de gezellige kerstsamenzang. U wordt muzikaal begeleid door Ad Huetink op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken.

Op het programma staan o.a. : Preludium “Komt allen te samen” van J. Zwart, Fantasie “Daar ruist langs de wolken” van C. Kee, Meditatie: “Vol van Pracht” van J. Zwart, Thema uit ”Elvira Madigan” van W.A. Mozart, Lied voor de “Vox Humana” van C. Pameijer en “Eer zij God in onze dagen” van W.H. Zwart.

Kortom, kom en breng uw familie en buren mee voor een avond heerlijk zingen. De Willem Hendrik Zwart Hal wordt omgetoverd in een prachtige kerstsfeer.

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl
De entree bedraagt Euro 10,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 13 jr. gratis toegang.
De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

  • W.H.Z. HAL
    Grensweg 17, Lemelerveld
  • 10,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Kerstsamenzang

Grensweg 17, Lemelerveld

In de buurt van Kerstsamenzang overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod