Kerstmarkt

Het centrum van Hardenberg staat deze dag in teken van kerst.

Wil je genieten van de kerst met allerlei lekkere versnapperingen, leuke kerstbakjes, onder het genot van de muziek van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor en nog veel meer?

Het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor verkoopt tijdens deze kerstmarkt verschillende kerstproducten, zoals kerstbakjes, chocolademelk, glühwein en nog veel meer! Ook treedt het mannenkoor een aantal keer op tijdens de markt. Van 13.00 tot 17.00 op het Klepperplein.

Bij de Stephanuskerk is van 10.00 tot 17.00 uur een levende kerststal. Hier zie je Jozef en Maria en het kindje in de kribbe. Naast de levende kersstal is er ook genoeg te smikkelen op de kerstmarkt. Wat dacht je van eigengemaakte snert, rookworst, gehaktballen, kniepertjes en warme wafels?

Vanaf 10.30 uur is er een orgelspel in de kerk gespeeld door verschillende organisten. ’s Middags vanaf 14.00 uur is er een kerstviering in het dialect in de Stephanuskerk met muzikale medewerking van de familie Nijmeijer. Het thema is : “wi’j raakt niet uut e proat”
De opbrengst van deze dag is bestemd voor de Stichting Mensenkinderen en de Schakel.

Voor de kinderen rijdt de kindertrein ’s middags in het centrum van Hardenberg. Daarnaast spelen de Midwinterhoornblazers van 13.00 tot 17.00 uur in het centrum van Hardenberg.

  • 15 december 2018
  • Stephanus
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod