Kerstmarkt Gramsbergen

kerstmarkt met kramen en veel muziek en zang in de sfeervolle straten en steegjes in het centrum van Gramsbergen. De kerstmarkt in Gramsbergen is de laatste jaren uitgegroeid tot een publiekstrekker van jewelste. Dat is toe te schrijven aan het sfeervolle centrum van het stadje, waarin ruim 70 kramen staan, en de uitgebreide omlijsting.

De kerstmarkt in het centrum van Gramsbergen wordt woensdag 12 december van 16.00 tot 21.00 uur gehouden. Een blikvanger is de ruim tien meter hoge kerstboom op het grasveld bij de Boomhofkerk, die vol komt te hangen met megakerstballen. Ook zijn er vertellingen van het kerstverhaal.

Natuurlijk is de Kerstman aanwezig en er klinkt sfeervolle muziek en zang van onder meer midwinterhoornblazers, het inmiddels befaamde Groot Gramsberger Kerstmannen Koor (GGKK) met ruim 50 zingende kerstmannen, enkele andere koren en muziekverenigingen. In de Boomhofkerk bespelen organisten het kerkorgel. In het museum exposeert fotoclub Fotogram met winterse foto’s en er zijn knutselactiviteiten voor kinderen.

Standhouders De markt in het centrum van Gramsbergen, met smalle straatjes en steegjes, bestaat uit ruim zeventig kramen. Het aanbod van de standhouders zal weer heel divers zijn. Kerstbomen en -ballen, kaarsen, kaarten, handgemaakte artikelen, mutsen en handschoenen, maar ook accessoires voor het interieur en leuke hebbedingetjes.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Niemand hoeft thuis te eten want er zijn winterse gerechten zoals stamppot, erwtensoep en broodjes rookworst, en winterse dranken zoals warme chocolademelk en glühwein.

Standhouders kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar kerstmarktgramsbergen@gmail.com

  • Centrum
    Gramsbergen
  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Kerstmarkt Gramsbergen

Gramsbergen

In de buurt van Kerstmarkt Gramsbergen overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod