Kerst an de Voart

De meest gezellige kerstmarkt in de regio. Met 'Kerst an de Voart' en muzikaal evenement 'Iedereen Zingt' wordt het weer een kerst om nooit te vergeten.

Van 09.30 tot 14.00 uur is er een kerstmarkt vol kerstartikelen, groenversiering, streekproducten en een hapje en een drankje bij de Sint Vitus kerk.

In de van Dedemkerk is vanaf 17.00 tot 19.00 uur een traditionele levende Kerststal te zien. De kerkdeuren staan wijd open om dus even naar binnen te gaan. Het bekendste verhaal van zo’n 2000 jaar geleden wordt door vrijwilligers van de kerkelijke gemeente gespeeld.

Kerst an de Voart avond begint met een gezellige kerstmarkt in de Van Dedemtuin aan de Mr. Zacharias Tijllaan met tegelijkertijd een lichtjestocht.¬†Midwinterhoornblazers roepen op tot verzameling voor deze tochten. Om 18.00 uur starten vier lichttochten bij zwembad De Kiefer, sportpark De Boekweit, het Vechtdal College en de Sint Vituskerk.¬†De muziekkoepel bij het jongerencentrum achter De Baron wordt hiervoor omgetoverd tot een heus podium. Hier worden verschillende kerstcovers gezongen en gespeeld. Centraal staat ‘Iedereen zingt’ tijdens Kerst an de Voart. Van 19.00 tot 20.00 uur is de grand finale!

Kortom, een hele dag vol kerst! Jij komt toch ook?

  • 15 december 2018
  • Dedemsvaart

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod