Jeugdtheaterdag Reis mee! 9 – 12 jaar

De reis van een man die naar de andere kant van de oceaan wilde vliegen. Het verhaal over de jonge post-vlieger Charles Lindbergh.

“Stel nou dat ik, als de man op het vliegend tapijt overal heen kon vliegen waar ik maar wilde – overal ter wereld…”
Met veel enthousiasme en bravoure vertellen en spelen twee acteurs het verhaal over de jonge post-vlieger Charles Lindbergh, die in zijn vliegtuig, helemaal alleen, over de Atlantische Oceaan wil vliegen. Alleen. Helemaal alleen. In zijn eentje dus…

Voor het eerst wordt dit jaar een Jeugdtheaterdag georganiseerd. Dit is een samenwerking tussen De Voorveghter en Bibliotheek Hardenberg. de Cultuurkoepel Vechtdal, Jeugdtheaterschool Hardenberg en De Dansfabriek. Met leuke voorstellingen en allerlei verschillende workshops. Kinderen betalen € 10,00 en begeleiders mogen gratis mee (op basis van beschikbaarheid). Het thema sluit aan bij het boekenweekthema van dit jaar: Reis mee!

Voor kinderen van 9 – 12 jaar:
14.00 – 14.45 Creatieve workshop door Gradi Nitert georganiseerd door Cultuurkoepel Vechtdal
15.00 – 15.50 Bezoek aan voorstelling De reis van een man die naar de andere kant van de oceaan wilde vliegen (zie uitgebreide informatie hieronder)
16.15 – 17.00 Keuze uit een Theaterworkshop gegeven door Jeugdtheaterschool Hardenberg of een rapworkshop gegeven door rapper Pivo

  • 20 oktober 2019 14.00
  • Theater de Voorveghter
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod